Livrare

Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii printr-o firma de curierat cu care avem contract de colaborare. Daca doriti o alta firma de curierat va rugam sa precizati in comanda firma agreata de dumneavoastra.

Livrarea produselor este gratuita, indiferent de valoarea comenzii sau de numarul de produse. Pentru livrarile care nu sunt in aria firmei de curierat se va percepe o taxa suplimentara de livrare, calculata in functie de zona de livrare. 

Produsul este ambalat corespunzator( in folie cu bule, cu carton, etc.) si pus la fragil, se asigura taxele acestea(de ambalare si etichetare), toate cheltuielile sunt gratuite. 
Livrarea se va face in 10-15  zile lucratoare( la produsele care se afla in depozitul central),  iar la produsele care sunt in depozitul nostru in aprox.2-3 zile lucratoare. Va rugam sa cereti informatii despre disponbilitatea produsului si termenul de livrare, acesta nu este fix si difera de la produs la produs.

Termenul de livrare va fi precizat in email-ul trimis pentru confirmarea comenzii dumneavoastra si pot apare intarzieri sau anulari de comenzi,  in functie de furnizor. Ne rezervam de asemenea dreptul de a anula o comanda, de a ne selecta clientii.

Dupa livrare, cumparatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului conform Ordonantei nr.130/2000 completata de legea 51/2003 si de OUG nr.34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta.

Unele obiectele oferite de noi prin natura lor sunt antichizate (mici pete, zgarieturi, mici deteriorari ale suprafetei materialului, etc.), daca clientul considera ca nu sunt pe placul lui le poate returna,iar cheltuielile de transport retur vor intra in atributiile acestuia. 

Pentru livrarile care nu sunt pe raza localitatilor deservite de firma de curierat DPD pot apare costuri de transport suplimentare ce vor fi precizate destinatarului.