Design interior Deko Antik

Oferim servicii integrale de design interior, atat la domiciliul clientului, cat si prin corespondenta, avemn doua tipuri de pachete de servicii de design:

1. Design interior standard: ne deplasam la domiciliul clientului(oriunde in tara), masuram spatiul existent, discutam cu beneficiarul despre apartament(casa) si dorintele acestuia, executam releveul spatiului, oferim solutii pentru fiecare camera, expunem plansele de prezentare cu 1-3 variante, alcatuim proiectul amenajare si consiliem beneficiarul in alegerea materialelor, furnizorilor, etc.

2. Design interior prin corespondenta(on-line): clientul ne trimite schita apartamentului si poze din spatiu pe adresa de e-mail: office@dekoantik.ro, oferim un pret per total lucrare, va trimitem un chestionar complex pe care trebuie sa il completati cu destinatiile fiecarei incaperi, stilul de amenajare si alte detalii, va oferim solutii  pe email atat pentru compartimentarea spatiului cat si pt amenajare( 2-3 variante), veti alege varianta dorita, apoi va vom alcatui tot proiectul de amenajare si il vom trimite prin curierat si vom fi tot timpul amenajarii disponbili pentru intrebari, solutii.

Pretul proiectelor de design interior incepe de la 20 euro/mp si poate creste in functie de complexitatea lucrarii. 

Amenajam de asemenea doar o incapere sau mai multe, in functie de dorinta dumneavoastra.

Amenajam doar spatii rezidentiale(case, apartamente), dar putem oferi si solutii pentru birouri, sedii firma. 

Nu ezitati sa ne contactati la: office@dekoantik.ro.

Amenajare ROMANTIC PARC - ATENEU IASI:

Imaginile prezentate sunt de la amenajarea unui Salon de Make-Up:

Salon Make UP

Amenajarea unui decor de la o piesa pusa in scena la Teatrul Regina Maria din Oradea ( oferite cu amabilitatea doamnei scenograf Adriana Grand ), de asemenea am mai colaborat cu diverse teatre pentru realizarea de decoruri: