Informatii

Produse noi

MOBILA BAROC Contine 272 produse.

pe pagina
Se afiseaza 1-21 din 272 articole
 • 451 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie fuchsia din catifea..Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 35 cm; Dimensiuni:40*40 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita potrivita pentru decorare unui dormitor,living sau birou.

  451 lei
 • 451 lei

  Un frumos scaunel  din lemn masiv auriu cu tapiterie din matase rosie. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 35 cm; Latime = Lungime = 40 cm; Scaunelul este o piesa deosebita potrivita pentru mobilarea unui dormitor, living sau birou.

  451 lei
 • 451 lei

  Un frumos scaunel baroc din lemn masiv auriu cu tapiterie verdedin matase. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid. Dimensiuni:40*40 cm; Inaltime = 35 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita potrivita pentru decorare unui dormitor,living sau birou.

  451 lei
 • 451 lei
  Nou

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie leopard. Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor, living sau birou.

  451 lei
 • 451 lei

  Un frumos scaunel baroc din lemn masiv argintiu cu tapiterie din catifea mov. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid. Dimensiuni:40*40 cm; Inaltime = 35 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita potrivita pentru decorare unui dormitor,living sau birou.

  451 lei
 • 451 lei

  Un frumos scaunel baroc din lemn masiv argintiu cu tapiterie gri din catifea. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid. Dimensiuni:40*40 cm; Inaltime = 35 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita potrivita pentru decorare unui dormitor,living sau birou.

  451 lei
 • 600 lei

  O frumoasa canapea din lemn masiv negru cu tapiterie albastra, o piesa frumoasa pentru un caine deosebit.Dimensiuni:65*42 cm; Inaltime:18 cm; Inaltime totala: 40 cm;O piesa baroc lucrata integral manual, foarte solida si fin cizelata ,ideala pentru animalul de companie.

  600 lei
 • 600 lei

  Un scaunel din lemn masiv alb cu tapiterie grej. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 35 cm; Latime = Lungime = 40 cm;Scaunelul este o piesa deosebita ideala pentru mobilarea unui dormitor, living sau birou.

  600 lei
 • 600 lei
  Nou

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie din matase verde. Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor, living sau birou.

  600 lei
 • 600 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie alba cu desene negre. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Dimensiuni: 40*40 cm; Inaltimea locului de stat: 35 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita potrivita pentru decorare unui dormitor,living sau birou.

  600 lei
 • 600 lei
  Nou

  Un frumos scaunel din lemn masiv argintiu cu tapiterie gri. Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor, living sau birou.

  600 lei
 • 600 lei

  Un scaunel din lemn masiv argintiu cu tapiterie din catifea neagra. Inaltime = 32 cm; Lungime = 40 cm; Latime = 38 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor, living sau birou.

  600 lei
 • 600 lei

  O canapea pentru animale din lemn masiv negru cu tapiterie mov.Canapeaua are un design retro si are patru picioare. Inaltime = 36 cm; Inaltime sezut = 18 cm; Latime = 52 cm; Adancime = 45 cm; O piesa baroc lucrata integral manual, foarte solida si fin cizelata ,ideala pentru animalul de companie.

  600 lei
 • 600 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie din matase rosie.Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor,living sau birou.

  600 lei
 • 600 lei

  Un scaunel din lemn masiv alb cu tapiterie din catifea gri soarece, integral lucrat manual.Dimensiuni: 40*40 cm; Inaltime locului de stat: 39 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor,living sau birou.

  600 lei
 • 600 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie din matase aurie.Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm;Dimensiuni:40*40 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor,living sau birou.

  600 lei
 • 600 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie din catifea rosie.Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor,living sau birou.

  600 lei
 • 645 lei

  Un frumos scaunel pentru copii din lemn masiv argintiu cu tapiterie zebra din catifea. Scaunelul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Dimensiuni:65*45*40 cm;Inaltime scaun = 36 cm; Scaunelul este o piesa deosebita ideala pentru decorarea unei camere de copil in stil...

  645 lei
 • 645 lei

  Un frumos scaunel pentru copii  din lemn masiv argintiu cu tapiterie roz din catifea. Scaunelul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Dimensiuni:65*45*40 cm; Inaltime scaun = 36 cm Scaunelul este o piesa deosebita ideala pentru decorarea unei camere de copil in stil...

  645 lei
 • 645 lei

  Un frumos scaunel pentru copii din lemn masiv auriu din lemn masiv auriu cu tapiterie albastra. Scaunelul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Dimensiuni:65*45*40 cm; Inaltime scaun = 36 cm; Scaunel este ideal pentru decorarea unei camere de copil in stil classic.

  645 lei
 • 645 lei

  Un frumos scaunel pentru copii  din lemn masiv auriu cu tapiterie leopard din catifea. Scaunelul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Dimensiuni:65*45*40 cm;Inaltime scaun = 36 cm; Scaunelul este o piesa deosebita ideala pentru decorarea unei camere de copil in stil...

  645 lei
Se afiseaza 1-21 din 272 articole