Informatii

Produse noi

Oferte speciale

MOBILA BAROC Contine 194 produse.

pe pagina
Se afiseaza 1-21 din 194 articole
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv argintiu cu tapiterie gri. Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor, living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un scaunel din lemn masiv maro cu tapiterie din catifea alba, integral lucrat manual.Dimensiuni: 40*40 cm; Inaltime locului de stat: 39 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor,living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie din matase verde. Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor, living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv argintiu cu tapiterie zebra.Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor, living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie din matase verde. Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor, living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie din catifea grej. Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 32cm; Dimensiuni:40*40 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor, living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv argintiu cu tapiterie alba.  Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor, living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un scaunel din lemn masiv alb cu tapiterie grej. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 35 cm; Latime = Lungime = 40 cm;Scaunelul este o piesa deosebita ideala pentru mobilarea unui dormitor, living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie leopard. Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor, living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie alba cu desene negre. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Dimensiuni: 40*40 cm; Inaltimea locului de stat: 35 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita potrivita pentru decorare unui dormitor,living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un scaunel din lemn masiv alb cu tapiterie din catifea gri soarece, integral lucrat manual.Dimensiuni: 40*40 cm; Inaltime locului de stat: 39 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor,living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un scaunel din lemn masiv alb cu tapiterie grej cu flori din matase, integral lucrat manual.Dimensiuni: 40*40 cm; Inaltime locului de stat: 39 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor,living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un scaunel din lemn masiv alb cu tapiterie din catifea crem, integral lucrat manual.Dimensiuni: 40*40 cm; Inaltime locului de stat: 39 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor,living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie din matase rosie.Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor,living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie din catifea rosie.Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor,living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie din matase aurie.Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm;Dimensiuni:40*40 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor,living sau birou.

  490 lei
 • 600 lei

  O frumoasa canapea din lemn masiv negru cu tapiterie albastra, o piesa frumoasa pentru un caine deosebit.Dimensiuni:65*42 cm; Inaltime:18 cm; Inaltime totala: 40 cm;O piesa baroc lucrata integral manual, foarte solida si fin cizelata ,ideala pentru animalul de companie.

  600 lei
 • 600 lei

  O canapea pentru animale din lemn masiv negru cu tapiterie mov.Canapeaua are un design retro si are patru picioare. Inaltime = 36 cm; Inaltime sezut = 18 cm; Latime = 52 cm; Adancime = 45 cm; O piesa baroc lucrata integral manual, foarte solida si fin cizelata ,ideala pentru animalul de companie.

  600 lei
 • 630 lei

  Un patut pentru caine din lemn si cu o pernuta.Patutul este lucrat integral manual,din materiale de caliatate, in culori contranstante, potrivit pentru un catelus sau o pisicuta. Dimensiuni:60*40*35 cm;

  630 lei
 • 655 lei

  Un frumos scaun puf din lemn masiv cu tapiterie din catifea roz inchis si suport din alama masiva.Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii si prezinta un spatiu de depozitare in interior.Diametrul = 38 cm; Inaltime = 40 cm;

  655 lei
 • 655 lei

  Un frumos scaun puf din lemn masiv cu tapiterie din catifea albastra si suport din alama masiva.Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii si prezinta un spatiu de depozitare in interior.Diametrul = 38 cm; Inaltime = 40 cm;

  655 lei
Se afiseaza 1-21 din 194 articole