Catalog de produse

Informatii

Produse noi

SCAUNELE Contine 28 produse.

pe pagina
Se afiseaza 1-21 din 28 articole
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv argintiu cu tapiterie gri. Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor, living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un scaunel din lemn masiv maro cu tapiterie din catifea alba, integral lucrat manual.Dimensiuni: 40*40 cm; Inaltime locului de stat: 39 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor,living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie din matase verde. Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor, living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv argintiu cu tapiterie zebra.Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor, living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie din matase verde. Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor, living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie din catifea grej. Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 32cm; Dimensiuni:40*40 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor, living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv argintiu cu tapiterie alba.  Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor, living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un scaunel din lemn masiv alb cu tapiterie grej. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 35 cm; Latime = Lungime = 40 cm;Scaunelul este o piesa deosebita ideala pentru mobilarea unui dormitor, living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie leopard. Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor, living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie alba cu desene negre. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Dimensiuni: 40*40 cm; Inaltimea locului de stat: 35 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita potrivita pentru decorare unui dormitor,living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un scaunel din lemn masiv alb cu tapiterie din catifea gri soarece, integral lucrat manual.Dimensiuni: 40*40 cm; Inaltime locului de stat: 39 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor,living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un scaunel din lemn masiv alb cu tapiterie grej cu flori din matase, integral lucrat manual.Dimensiuni: 40*40 cm; Inaltime locului de stat: 39 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor,living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un scaunel din lemn masiv alb cu tapiterie din catifea crem, integral lucrat manual.Dimensiuni: 40*40 cm; Inaltime locului de stat: 39 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor,living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie din matase rosie.Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor,living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie din catifea rosie.Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm; Dimensiuni:40*40 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor,living sau birou.

  490 lei
 • 490 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie din matase aurie.Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 30 cm;Dimensiuni:40*40 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita, potrivita pentru decorarea unui dormitor,living sau birou.

  490 lei
 • 655 lei

  Un frumos scaun puf din lemn masiv cu tapiterie din catifea roz inchis si suport din alama masiva.Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii si prezinta un spatiu de depozitare in interior.Diametrul = 38 cm; Inaltime = 40 cm;

  655 lei
 • 655 lei

  Un frumos scaun puf din lemn masiv cu tapiterie din catifea albastra si suport din alama masiva.Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii si prezinta un spatiu de depozitare in interior.Diametrul = 38 cm; Inaltime = 40 cm;

  655 lei
 • 902 lei

  Un frumos scaun puf din lemn masiv cu tapiterie din catifea portocalie.Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii si prezinta un spatiu de depozitare in interior.Diametrul = 62 cm; Inaltime = 35 cm;

  902 lei
 • 1 012 lei

  Un frumos scaun puf din lemn masiv cu tapiterie din catifea roz prafuit. Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii si prezinta un spatiu de depozitare in interior.Diametrul = 50 cm; Inaltime loc de stat = 43 cm;Dimensiuni spatiu de depozitare: 35*42 cm;

  1 012 lei
 • 1 040 lei

  Un frumos scaun puf din lemn masiv negru cu tapiterie gri soarece. Scaunul este integral lucrat manual si prezinta o deosebita finete a lucraturii si prezinta un spatiu de depozitare in interior.Diametrul = 44 cm; Inaltime = 43 cm;

  1 040 lei
Se afiseaza 1-21 din 28 articole