Catalog de produse

Informatii

Produse noi

SCAUNELE Contine 46 produse.

pe pagina
Se afiseaza 1-15 din 46 articole
 • 350 lei

  Un frumos scaunel  din lemn masiv auriu cu tapiterie din catifea leopard. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 35 cm; Latime = Lungime = 40 cm; Scaunelul este o piesa deosebita ideala pentru mobilarea unui dormitor, living sau birou.

  350 lei
 • 350 lei

  Un frumos scaunel  din lemn masiv auriu cu tapiterie din catifea rosie. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 35 cm; Latime = Lungime = 40 cm; Scaunelul este o piesa deosebita ideala pentru mobilarea unui dormitor, living sau birou.

  350 lei
 • 350 lei

  Un frumos scaunel  din lemn masiv auriu cu tapiterie din matase rosie. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 35 cm; Latime = Lungime = 40 cm;  Scaunelul este o piesa deosebita potrivita pentru mobilarea unui dormitor, living sau birou.

  350 lei
 • 350 lei

  Un frumos scaunel din lemn masiv auriu cu tapiterie din matase rosie. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Inaltime = 35 cm; Latime = Lungime = 40 cm; Scaunelul este o piesa deosebita potrivita pentru mobilarea unui dormitor, living sau birou.

  350 lei
 • 350 lei

  Un frumos scaunel baroc din lemn masiv auriu cu tapiterie din matase rosie. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Dimensiuni: 35*48 cm; Scaunelul este o piesa deosebita potrivita pentru mobilarea unui dormitor, living sau birou.

  350 lei
 • 350 lei

  Un frumos scaunel baroc din lemn masiv argintiu cu tapiterie din catifea gri. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid.Dimensiuni: 35*48 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita potrivita pentru decorare unui dormitor ,living sau birou.

  350 lei
 • 350 lei

  Un frumos scaunel baroc din lemn masiv negru cu tapiterie din piele ecologica neagra. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid. Dimensiuni:40*40 cm; Inaltime = 35 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita potrivita pentru decorare unui dormitor ,living sau birou.

  350 lei
 • 300 lei 350 lei

  Un frumos scaunel baroc din lemn masiv argintiu cu tapiterie din piele ecologica alba. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid. Dimensiuni:40*40 cm; Inaltime = 35 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita potrivita pentru decorare unui dormitor ,living sau birou.

  300 lei 350 lei
  Pret redus!
 • 350 lei

  Un frumos scaunel baroc din lemn masiv argintiu cu tapiterie zebra din catifea. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid. Dimensiuni:40*40 cm; Inaltime = 35 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita potrivita pentru decorare unui dormitor,living sau birou.

  350 lei
 • 350 lei

  Un frumos scaunel baroc din lemn masiv argintiu cu tapiterie din catifea turcoaz.Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid. Dimensiuni:40*40 cm; Inaltime = 35 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita potrivita pentru decorare unui dormitor,living sau birou.

  350 lei
 • 350 lei

  Un frumos scaunel baroc din lemn masiv auriu cu tapiterie alba diin piele ecologica.. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid. Dimensiuni:40*40 cm; Inaltime = 35 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita potrivita pentru decorare unui dormitor,living sau birou.

  350 lei
 • 350 lei

  Un frumos scaunel baroc din lemn masiv auriu cu tapiterie leopard din catifea.. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid. Dimensiuni:40*40 cm; Inaltime = 35 cm;Scaunelul baroc este o piesa deosebita potrivita pentru decorare unui dormitor,living sau birou.

  350 lei
 • 350 lei

  Un frumos scaunel baroc din lemn masiv argintiu cu tapiterie gri din catifea. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid. Dimensiuni:40*40 cm; Inaltime = 35 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita potrivita pentru decorare unui dormitor,living sau birou.

  350 lei
 • 350 lei

  Un frumos scaunel baroc din lemn masiv argintiu cu tapiterie roz din catifea. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid. Dimensiuni:40*40 cm; Inaltime = 35 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita potrivita pentru decorare unui dormitor,living sau birou.

  350 lei
 • 350 lei

  Un frumos scaunel baroc din lemn masiv argintiu cu tapiterie din catifea mov. Scaunul este integral lucrat manual  si prezinta o deosebita finete a lucraturii, dar in acelasi timp este foarte impunator si solid. Dimensiuni:40*40 cm; Inaltime = 35 cm; Scaunelul baroc este o piesa deosebita potrivita pentru decorare unui dormitor,living sau birou.

  350 lei
Se afiseaza 1-15 din 46 articole